We kunnen weer evenementen organiseren

EIN-DE-LIJK! We mogen weer. We kunnen weer evenementen organiseren. Afgelopen dinsdag vertelde minister Ernst Kuipers tijdens de persconferentie over corona dat er in meerdere stappen snel versoepelingen aankomen. En dat is goed nieuws. Heel goed nieuws. We kunnen bedrijven weer helpen met hun beursstand. We kunnen weer met de foodtrucks op pad naar festivals. We kunnen weer meubilair, glazen, tenten en andere benodigdheden plaatsen op evenementen. En we kunnen weer helpen met catering bij bijeenkomsten. Kortom, we kunnen weer een feestje vieren. En daar hebben we zin in!

Niet stilgezeten

We hebben ook zin in een feestje omdat we, ondanks de crisis van de afgelopen jaren, het hele team compleet hebben kunnen houden. Fantastisch toch? Bovendien hebben we niet stilgezeten. We zijn boten gaan opknappen, schilderwerkzaamheden gaan doen, renovatieprojecten en klussen in de tuin of op het dak.

Kerstbomenverkoop

Daarnaast hebben we voor de feestdagen ons pand en terrein gezellig gemaakt met de kerstbomenverkoop (inmiddels een begrip in Velsen). Maar ondanks dat we lekker bezig konden blijven, zijn bovenstaande werkzaamheden niet onze core business. We willen gewoon doen waar we goed in zijn en waar als passie ligt. We willen gewoon graag evenementen organiseren.

Bent u de volgende?

Bent u ook van plan om een bedrijfsfeest, evenement, beurs of jubileum te organiseren? Neem dan snel contact met ons op. We helpen u er graag bij. Van advies, levering, opbouw tot de afbouw van uw evenement.