Drukte met organiseren van evenementen en bijeenkomsten

Mensen weten ons weer te vinden. Dat hebben we de afgelopen weken wel gemerkt! En gelukkig maar! De afgelopen tijd hebben we gemerkt dat het weer drukker wordt. We worden meer gevraagd. Voor beurzen, feesten en bijeenkomsten. Er zijn gewoonweg meer bedrijven en organisaties die een evenement, feest of bijeenkomst willen houden. Zo zijn we gevraagd om meubilair te regelen en leveren tijdens de gemeenteraadsverkiezingen in Haarlem en Velsen. Van terrasverwarmers en koffiezetapparaten tot aan bars en glaswerk. Maar ook zijn we gevraagd om te helpen bij een afscheidsbijeenkomst van de ceo van Randstad met de levering van meubilair, glaswerk, bars en onze haringkar.

Grote verscheidenheid aan evenementen

 Je komt dus nog eens ergens. Want naast de drie bovenstaande opdrachten, hebben we ook geholpen bij de Noord-Hollandse Horecabeurs in Alkmaar met de levering van horecabenodigdheden zoals bars en 42 koelkasten. En we hebben geholpen bij andere horecagerelateerde evenementen en bij HC Bloemendaal. Bovendien hebben we het horecameubilair verzorgd bij een personeelsfeest van Bonarius. Wat daarnaast ook een hele leuke opdracht was, was om de foodtrucks te brengen naar de Anniversary Edition van de Heroes Dutch Comic Con in de Jaarbeurs in Utrecht. Het is een evenement met meer dan 42.000 bezoekers, verspreid over zes hallen en twee dagen.

Bent u de volgende?

We hebben het al eens eerder gemeld in een nieuwsbericht. Het leuke aan ons werk is dat we op veel verschillende evenementen en feesten te vinden zijn. Achter de schermen. Zodat uw gasten kunnen feesten en genieten. Bent u ook van plan om een bedrijfsfeest, evenement, beurs of jubileum te organiseren? Neem dan snel contact met ons op. We helpen u er graag bij. Van advies, levering, opbouw tot de afbouw van uw evenement.