Catering

Catering met lekkere hapjes en drankjes!

Van bitterbal tot oester. En van borrel tot diner. U wilt uw gasten natuurlijk trakteren op de juiste wijze. Dat betekent dat alle hapjes en drankjes in voldoende mate aanwezig moeten zijn op uw bijeenkomst, feest of evenement. En dat dit op de juiste en een gastvrije manier wordt uitgeserveerd. Daarvoor werken wij voor de catering samen met vaste partners en toeleveranciers. Partners die we vertrouwen. Waar alles staat voor kwaliteit. Die catering is bij Hutten Verhuur optimaal geregeld.

Maak het persoonlijk met betrouwbare catering

Nu kunt u vaak via de evenementenlocatie het één en ander regelen, maar u kunt het ook persoonlijker maken. Met producten en wensen die passen bij uw bedrijf en bij uw gast. Daarvoor werken wij al jaren samen met vaste betrouwbare cateraars en toeleveranciers. Dit heeft als voordeel voor u dat u met ons één aanspreekpunt heeft voor de totale ontzorging. En dat u uw gasten de kwaliteit kunt voorschotelen die u wilt laten voorschotelen. Dit is wat u namelijk mag verwachten van een full-service evenementenverhuurbedrijf.

Horeca

Als uw vaste partner bij grote evenementen beschikken wij onder andere over verrijdbare biertapinstallaties. Biertapinstallaties die van zeer hoge kwaliteit zijn, zodat ze het werk doen wat u ervan verwacht. Maar ook hebben we in ons verhuurassortiment glasdeurkoelingen, rvs-koelingen, schenktafels en zelfs hele koelcontainers. Vraag daarnaast om onze houten biertapinstallaties die elk feest een bijzondere uitstraling geven.

Foodtrucks en verkooppunten

Op steeds meer evenementen ziet u ze staan. De hippe foodtrucks. De traditionele frietkraam kom je daar bijna niet meer tegen. En logisch, want foodtrucks dragen mee aan een unieke uitstraling en een optimale beleving. Voor de eigenaren van de Burgerij, Hotdog King en Opzouten verzorgen wij het transport, het onderhoud en de stalling. Het zijn echte eyecatchers, waar we u graag meer over vertellen.

Ook hebben we verschillende authentieke verkooppunten. Van haringkar tot wagonette. Deze zijn in te zetten als kassa, viskraam of biertappunt. Wilt u meer over de foodtrucks en authentieke verkooppunten weten? Neem dan contact met ons op. We laten ze graag aan u zien.

Foodtruck

Dit is wat wij u bieden

 • Optimale service
  Wij zijn een full-service evenementenverhuurbedrijf.
 • Totale ontzorging
  Vanaf het moment dat u contact met ons opneemt, regelen wij de rest.
 • Betrouwbare kwaliteit
  Om de kwaliteit van onze producten te waarborgen, werken we alleen met betrouwbare partners.
 • Juiste producten
  U krijgt van ons de producten op tijd en in voldoende hoeveelheden.
 • Exact maatwerk
  We adviseren u goed te kijken naar de wensen van uw publiek en uw bezoekers. En we houden rekening met uw eigen wensenlijst.
 • Betaalbare kwaliteit
  U zit bij ons niet voor een dubbeltje op de eerste rang, maar we zorgen er wel voor dat het uw gasten aan niets ontbreekt met betaalbare producten.