1
2
3
4
1

Biertapinstallaties inclusief complete bar

Hiervoor bieden wij diverse opties en mogelijkheden incl. bier van diverse verschillende aanbieders.

2

Koeling

Te huur in glas en RVS. Neem contact met ons op voor alle opties en mogelijkheden.

3

Dinertafel steigerhout

Verkrijgbaar in vele hoogtes en breedtes. Op voorraad leverbaar.

4

Parasol

Verkrijgbaar in diverse kleuren en formaten.

Verhuur

Van barkruk tot foodtruck. Van parasol tot sfeerverlichting. Van stamtafel tot luxe loungeset. Bij Hutten Verhuur regelt u de meubels en objecten voor uw evenement, netwerkbijeenkomst of beursstand. We regelen dat de meubels op tijd op locatie aanwezig zijn. En dat alles klaar en opgebouwd staat. Alles is tip top geregeld zodat u er geen omkijken naar heeft. U hoeft er alleen maar op te zitten of aan te staan. Kwaliteit, met oog voor detail en geen zorgen. Dat is de basis die wij leveren voor een mooie uitstraling van uw evenement. Die basis, die uitstraling is bij Hutten Verhuur optimaal geregeld.

Download hier de lijst met verhuurobjecten en meubels en maak een keuze.

Verhuur van meubels voor uw feest

Tafels, podiumdelen, tenten, parasols, dranghekken, stoelen, krukken en loungesets. We kunnen alles op tijd leveren voor een uitzinnig feest. En u heeft geen zorgen aan uw hoofd. We bekijken samen met u de mogelijkheden. En we bouwen de locatie naar uw wensen om. Als u op de dag zelf de ruimte in- of oploopt, hoeft u alleen maar bij uw gasten te checken of iedereen het naar zijn zin heeft. Proost en veel plezier!

Hapjes en drankjes

Een mooi evenement gaat natuurlijk veel verder dan alleen de meubels. U wilt de bezoekers van uw bijeenkomst ook fêteren. Met lekkere hapjes en lekkere drankjes. Ze zijn immers uw gasten. En hiermee stijgt meteen de feestelijke stemming.

Maak het persoonlijk met betrouwbare catering

U kunt uw feest of evenement heel sfeervol en persoonlijk aankleden. Met producten en wensen die passen bij uw organisatie en bij uw gasten. Daarvoor werken wij al jaren samen met vaste betrouwbare cateraars en toeleveranciers. Dit heeft als voordeel voor u dat u met ons één aanspreekpunt heeft voor de totale ontzorging. En dat u uw gasten de kwaliteit kunt voorschotelen die u wilt laten voorschotelen. Dit is wat u namelijk mag verwachten van een full-service evenementenverhuurbedrijf.

Verhuur

Dit is wat wij u bieden

 • Optimale service
  Wij zijn een full-service evenementenverhuurbedrijf.
 • Totale ontzorging
  Vanaf het moment dat u contact met ons opneemt, regelen wij de rest.
 • Betrouwbare kwaliteit
  Om de kwaliteit van onze producten te waarborgen, werken we alleen met betrouwbare partners.
 • Juiste producten
  U krijgt van ons de producten op tijd en in voldoende hoeveelheden.
 • Exact maatwerk
  We adviseren u goed te kijken naar de wensen van uw publiek en uw bezoekers. En we houden rekening met uw eigen wensenlijst.
 • Betaalbare kwaliteit
  U zit bij ons niet voor een dubbeltje op de eerste rang, maar we zorgen er wel voor dat het uw gasten aan niets ontbreekt met betaalbare producten.