U wilt toch dat het feest doorgaat?

Een ding weten we zeker. Een groot deel van het jaar kan men simpelweg niet zonder tent een feest of evenement organiseren. Gelukkig zijn partytenten bij Hutten Verhuur in alle soorten en maten verkrijgbaar. U kunt kiezen uit cross-overtenten, pagodetenten en zelfs bedrijfstenten en hele tenthallen. Uiteindelijk weet u dan ook één ding zeker: uw gasten staan droog en hebben plezier!

Levering en opbouw van de tent

Van de tent zelf tot aan tafels, stoelen, krukken en loungesets. We kunnen alles op tijd leveren voor een optimale dag. Maakt u zich vooral geen zorgen. Daarnaast bouwen we de tent vakkundig voor u op. Als u op uw evenement zelf de tent in loopt, hoeft u alleen maar tevreden rond te kijken en de DJ een teken te geven. Het feest kan beginnen!

Hapjes en drankjes

Natuurlijk wilt u naast een tent en meubels voor uw feest ook een goedgevulde maag voor uw gasten. U wilt uw bezoekers rijkelijk fêteren. Met lekkere hapjes en lekkere drankjes. Ze zijn immers uw gasten. En hiermee weet u zeker dat uw feest in hun herinnering verankerd blijft als the party of the year.

Maak het persoonlijk met betrouwbare catering

Nu kunt u vaak zelf alles in huis halen en verzorgen of via verschillende cateraars het één en ander regelen. Maar u kunt het ook aan ons uit handen geven. Met producten en wensen die passen bij uw bedrijf en bij uw gast. Daarvoor werken wij al jaren samen met vaste betrouwbare cateraars en toeleveranciers. Dit heeft als voordeel voor u dat u met ons één aanspreekpunt hebt voor de totale ontzorging. En dat u uw gasten de kwaliteit kunt voorschotelen die u wilt laten voorschotelen. Dit is wat u namelijk mag verwachten van een full-service evenementenverhuurbedrijf.

Hutten Verhuur

Dit is wat wij u bieden

 • Optimale service
  Wij zijn een full-service evenementenverhuurbedrijf.
 • Totale ontzorging
  Vanaf het moment dat u contact met ons opneemt, regelen wij de rest.
 • Betrouwbare kwaliteit
  Om de kwaliteit van onze producten te waarborgen, werken we alleen met betrouwbare partners.
 • Juiste producten
  U krijgt van ons de producten op tijd en in voldoende hoeveelheden.
 • Exact maatwerk
  We adviseren u goed te kijken naar de wensen van uw publiek en uw bezoekers. En we houden rekening met uw eigen wensenlijst.
 • Betaalbare kwaliteit
  U zit bij ons niet voor een dubbeltje op de eerste rang, maar we zorgen er wel voor dat het uw gasten aan niets ontbreekt met betaalbare producten.