1
2
3
4
5
6
Evenement verhuur
1

Tafels van steigerhout

Leverbaar in diverse formaten en hoogtes.

2

Feestaccessoires

Op verzoek leveren wij alles om het evenement compleet te maken.

3

Stoelen

In alle soorten en maten verkrijgbaar. Op voorraad leverbaar.

4

Tentdoek

Met bijpassende bar en tapinstallaties inclusief sfeerverlichting.

5

Parasol

Verkrijgbaar in diverse kleuren en formaten.

6

Boeketten

In samenwerking met diverse bloemisten zijn er tal van mogelijkheden en oplossingen.

Een evenement om nooit te vergeten!

Een bruisend feest met bezoekers die uit hun dak gaan. Een spetterend evenement. Of juist een ingetogen herdenking of een zakelijke netwerkbijeenkomst. De organisatie is tip top geregeld. En uw gasten zullen er nog lang over napraten. Dit is precies hoe u uw evenement wilt hebben. Kwaliteit, met oog voor detail en geen zorgen. Dat is de basis die wij leveren voor een mooie uitstraling van uw evenement. Die basis, die uitstraling is bij Hutten Verhuur optimaal geregeld.

Levering en opbouw van uw evenement

Tafels, podiumdelen, tenten, parasols, dranghekken, stoelen, krukken en loungesets. We kunnen alles op tijd leveren voor een uitzinnig feest. En u heeft geen zorgen aan uw hoofd. We bekijken de mogelijkheden. En we bouwen de locatie naar uw wensen om. Als u op de dag zelf de ruimte in- of oploopt, hoeft u alleen maar bij uw gasten te checken of iedereen het naar zijn zin heeft. Proost en veel plezier!

Hapjes en drankjes

Een mooi evenement volstaat niet alleen met de juiste aankleding en een goede sfeer. U wilt de bezoekers van uw bijeenkomst ook fêteren. Met lekkere hapjes en lekkere drankjes. Ze zijn immers uw gasten. En hiermee stijgt meteen de feestelijke stemming.

Maak het persoonlijk met betrouwbare catering

Van partytent tot foodtruck. U kunt het heel sfeervol en persoonlijk maken. Met producten en wensen die passen bij uw organisatie en bij uw gasten. Daarvoor werken wij al jaren samen met vaste betrouwbare cateraars en toeleveranciers. Dit heeft als voordeel voor u dat u met ons één aanspreekpunt heeft voor de totale ontzorging. En dat u uw gasten de kwaliteit kunt voorschotelen die u wilt laten voorschotelen. Dit is wat u namelijk mag verwachten van een full-service evenementenverhuurbedrijf.

Dit is wat wij u bieden

 • Optimale service
  Wij zijn een full-service evenementenverhuurbedrijf.
 • Totale ontzorging
  Vanaf het moment dat u contact met ons opneemt, regelen wij de rest.
 • Betrouwbare kwaliteit
  Om de kwaliteit van onze producten te waarborgen, werken we alleen met betrouwbare partners.
 • Juiste producten
  U krijgt van ons de producten op tijd en in voldoende hoeveelheden.
 • Exact maatwerk
  We adviseren u goed te kijken naar de wensen van uw publiek en uw bezoekers. En we houden rekening met uw eigen wensenlijst.
 • Betaalbare kwaliteit
  U zit bij ons niet voor een dubbeltje op de eerste rang, maar we zorgen er wel voor dat het uw gasten aan niets ontbreekt met betaalbare producten.