De tent voor uw bruiloftsfeest

Een van de grootste wensen tijdens een bruiloftsfeest is natuurlijk dat het mooi weer is op de grote dag. Maar het weer is, net als die speechende vriend die net even te diep in het glaasje heeft gekeken, ook één van de zaken waar u zelf helemaal geen enkele invloed op heeft. Uiteraard kan een huwelijk worden gepland in het voorjaar of in de zomer, maar zelfs dan heeft u kans op een buitje terwijl u gezellig in de buitenlucht een groot feest geeft. Maar daar hebben wij de oplossing voor. Een luxe Flextent.

Luxe Flextent

En die luxe Flextent hebben we in alle soorten en maten. Zo hebben we laatst ook een tent opgebouwd bij de Theeschenkerij in Velserbeek. Voor een bruiloft. Een schitterend alternatief voor uw gasten, mocht die regenbui toch even keihard naar beneden kletteren. Dan staan ze toch met zijn allen droog feest te vieren. Bovendien geeft zo’n tent ook nog eens schaduw op een hete dag en is het erg sfeervol, want het maakt de omgeving ook intiemer.

Levering en opbouw van een tent

Van de Flextent zelf tot aan tafels, stoelen, krukken en loungesets. We kunnen alles op tijd leveren voor een optimale dag. Maakt u zich vooral geen zorgen. Daarnaast bouwen we de tent vakkundig voor u op. Als u op uw evenement zelf de tent in loopt, hoeft u alleen maar tevreden rond te kijken en de DJ een teken te geven. Het feest kan beginnen!

Bent u de volgende?

Bent u ook van plan om een bruiloftsfeest, evenement, beurs of jubileum te organiseren? Neem dan snel contact met ons op. We helpen u er graag bij. Van advies, levering, opbouw tot de afbouw van uw evenement.