Levering interieur Brasserie Des Dunes

Doordat we vaak helpen bij het organiseren van evenementen en bijeenkomsten worden we ook weleens gevraagd om mee te denken met interieurs van bestaande en blijvende ruimtes waar veel bezoekers samen komen. Omdat we weten wat gasten willen. En omdat we weten wat gasten van een organisatie mogen verwachten. Daarom zijn we ook gevraagd door Brasserie Des Dunes om mee te denken over het interieur en de levering daarvan.

Brasserie Des Dunes

De oude koffiekamer van begraafplaats Duinhof is gerestyled tot Brasserie Des Dunes. De Brasserie is licht, straalt warmte en gastvrijheid uit en stelt nabestaanden vooral op hun gemak. De Brasserie is geopend tijdens uitvaarten en biedt ruimte aan 80 personen voor een condoleance.

Interieur Brasserie Des Dunes 4

Duurzame en natuurlijke materialen

 We hebben gekozen voor rustige, natuurlijke en duurzame materialen. Zoals de lage tafels, statafels en een bar van hout. De bar is door onszelf vervaardigd. Ook hebben we de houten schuifdeur ontworpen, gemaakt en geplaatst. Voor de rest zorgen de witte kleuren van de meubels voor een rustige en serene uitstraling.

Bent u de volgende?

Bent u ook van plan om uw interieur aan te passen? Vast of tijdelijk? Of gaat u een bedrijfsfeest, evenement, beurs of jubileum organiseren? Neem dan snel contact met ons op. We helpen u er graag bij. Van advies, levering, opbouw tot de afbouw van uw evenement.