Verschillende evenementen en feesten

Het leuke aan ons werk is dat we op veel verschillende evenementen en feesten te vinden zijn. Achter de schermen dan. Tijdens de opbouw en afbouw. Zodat gasten kunnen feesten en genieten. Zo werd op zaterdag 30 oktober het Vrije Volk Festival georganiseerd. In het Vroesenpark in Rotterdam. Menig festival kan tegenwoordig niet meer zonder foodtrucks. Number 1 vroeg ons daarom de foodtrucks naar Rotterdam te brengen en alles klaar te zetten. Dus gingen we op pad met ‘Opzouten’, ‘Pizzeria’, ‘Hotdog King’ en ‘Burgerij’. De festivalgangers zijn qua food aan hun trekken gekomen!

Foodtrucks op Vrije Volk Festival

Het Vrije Volk Festival is een jaarlijks terugkerend straight-friendly dancefestival in Rotterdam. DJ’s treden op terwijl mensen losgaan op de beats. En tussendoor moet er uiteraard gegeten en gedronken worden. Afgelopen jaar werd de zevende editie gevierd tijdens Halloween. Na afloop van net festival hebben we de foodtrucks weer opgehaald en naar de stalling gebracht.

Privefeest Sjeff catering 1

Privéfeest in opdracht van Sjeff.

In opdracht van de cateraar Sjeff. uit IJmuiden hebben we geholpen met de aankleding van een privéfeest. We hebben statafels, zittafels, barkrukken, stoelen, horecameubilair en koelkasten geleverd, geplaats en opgehaald.

Bent u de volgende?

Bent u ook van plan om een bedrijfsfeest, evenement, beurs of jubileum te organiseren? Neem dan snel contact met ons op. We helpen u er graag bij. Van advies, levering, opbouw tot de afbouw van uw evenement.