Bedrijfsfeest Zwart Techniek

Afgelopen weekend hebben we aan een mooi evenement een bijdrage mogen leveren. Door No Nonsense zijn wij benaderd met de vraag of wij het bedrijfsfeest van Zwart Techniek uit IJmuiden wilden aankleden. Het bedrijf bestaat namelijk 90 + 1 jaar. Vorig jaar kon het jubileum niet gevierd worden, maar in 2021 hadden ze daar dus wel gelegenheid voor. We hebben horecamaterialen, meubilair en overige aankleding geleverd, opgebouwd en weer opgehaald.

Dit hebben wij geleverd

De ruimte waar het feest plaats vond, is door ons aangekleed met statafels, lage tafels, verschillende cateringpunten, koelkasten, barkrukken, stoelen en horecamateriaal waar Van Es Catering & Partyservice fijn mee kon werken.

Bedrijfsfeest Zwart Techniek 7

Over Zwart Techniek

Zwart Techniek is in 1930 opgericht door Henk Zwart. Waar het bedrijf eerst scheepsmotoren bouwde, heeft het zich doorontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf dat met name in Nederland, Europa en Afrika noodaggregaten levert aan bijvoorbeeld datacentra en ziekenhuizen. Waar geen stroom is, zorgt dit IJmuidense bedrijf voor noodstroom. We zijn er trots op dat No Nonsense ons gevraagd heeft voor dit evenement zodat we een bijdrage aan dit bedrijfsfeest konden leveren.

Bent u de volgende?

Bent u ook van plan om een bedrijfsfeest, evenement, beurs of jubileum te organiseren? Neem dan snel contact met ons op. We helpen u er graag bij. Van advies, levering, opbouw tot de afbouw van uw evenement.