Feestavond bij LBR

Throwback Thursday. We hebben vandaag een evenement uit de oude doos. Maar wel een evenement waar we nog steeds met plezier aan terugdenken. Daarom willen we hem toch hier met je delen. Een aantal jaren geleden, nog ruim voor de coronapandemie, hebben we een feestavond mogen verzorgen bij Louis Baes Repairs BV uit IJmuiden. Dit deden we in samenwerking met Van Es Catering & Partyservice.

Iedereen tevreden

Het was echt een fantastische feestavond. Alles organiseerden we in de werkplaats van LBR. De sterrenhemel boven de tafel hebben we zelf gecreëerd. Ook hebben we de afzuiging geregeld, zodat er binnen, in de werkplaats, gebarbecued kon worden. We hebben tafels, stoelen, tafelaankleding en horecapunten verzorgd. Daardoor konden de medewerkers van Van Es Catering hun gastvrijheid in optima forma tonen. Het werd een heerlijke avond waar nog lang over is nagepraat. Bedrijf tevreden. Gasten tevreden. Wij tevreden.

Feestavond LBR 6

Over LBR

Bij LBR zijn ze gespecialiseerd in het repareren, reviseren en onderhouden van scheepsmotoren in de commerciële vaart. Onder andere motoren van schepen van visserij-, bagger-, sleepvaart-, binnenvaart- en koopvaardijbedrijven. Dat doen ze in meerdere havens in Nederland en Europa. IJmuiden is echter hun thuishaven, vandaar dat de feestavond hier georganiseerd werd.

Bent u de volgende?

Bent u ook van plan om een bedrijfsfeest, evenement, beurs of jubileum te organiseren? Neem dan snel contact met ons op. We helpen u er graag bij. Van advies, levering, opbouw tot de afbouw van uw evenement.